måndag 14 april 2008

Jaktträning

Idag var det skola igen, kul att se alla kompisar men i övrigt hade jag gärna haft praktik lite längre, men det är inte så mycket skola kvar. Det verkade iaf som att alla hade haft det bra på praktiken.
Imorse gick vi runt Karby gård, det var kallt, minusgrader ute! Å andra sidan var vi ju ute 5 på morgonen och det var ljust! härligt!

Efter skolan skulle vi ner till fyrfotaplan för att träffa en tjej som är ny i agilitykommittén. Vi åkte först förbi Maria och hämtade en kanin (icke levande), som Trolla skulle träna på att apportera.
Hon var sååå duktigt och tog kaninen och gick så stolt. Visst var den spännande att nosa och slicka lite på först men så kastade jag in den i högt gräs och Trolla hämtade den.

Hon blev så glad när jag tog fram agilityhindren. Speciellt tunneln, så fort jag la den på marken så sprang Trolla igenom. Hon hade jätte skoj. Elvira fick också hålla lite i kaninen, när Trolla inte stod ivägen. Elvira fick också köra lite agility och man blir ju lite sugen att tävla när man ser hur glad och pigg hon är, och hur duktig hon har blivit på slalom.

Hundarna fick ganska mycket beröm nere i Helsingborg av andra människor, hur duktiga dom var och snälla. Det var heller ingen som trodde att Elvira var 8 år (trodde hon var yngre för hon var så pigg och alert) och ingen som trodde att Trolla var 1 år (trodde hon var äldre för hon var så lugn och lydig).

Ska försöka lägga lite spår imorgon.
Trolla apporterar kanin:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Duktiga Trolla! Stolt hon ser ut :D...

Puss

Anonym sa...

Vi går gärna en promenad eller tränar med er nån dag. Vore skoj :)

//Jennie & grabbarna