fredag 14 mars 2008

Änligen fredag

Ja..veckorna går fort, nu var det fredag igen. I helgen händer det lite saker. Imogon ska vi åka och kolla på när Easy går viltspår och på söndag är det utställning. Pappa fyller år imorgon, lite synd att jag inte är hemma då. Imorgon kommer Freddie och Tove på besök, dom har praktik i blekinge på F17 och ska kolla på utställningen i Malmö.

Idag var det sista träningsdagen för Milton innan utställningen. Vi var ute en stund, sen började det regna så vi gick in. Men det har gått väldigt bra med springandet och ställandet igår och idag så jag får väl vara nöjd och hoppas att det går bra på söndag.

De andra hundarna har inte gjort så mycket eftersom det regnade. Men jag gav dom mat imorse och rensade Hedvigs öron. Men en dag med mys och gos ska man väl ha?!

För övrigt har jag suttit och räknat ihop och sammanställt alla resultat som ALLA Beeline hundar har fått ihop tillsammans..man blir lite snurrig att sitta framför datorn och gå igenom nästan 500 hundars tävlingsresultat.

Ikväll blir det finslipning på Elvira och Trolla.

Trevlig Helg

1 kommentar:

Anonym sa...

De kommer gå skit bra för dig att ställa alla vovvarna i helgen! Hade också velat komma, men tid och pengar räckte in till :/...
Du får nöja dig med Freddie och Tove :P *asg*... Brusan väntar tills du kommer hem ;)...

Pusss / Humlan