onsdag 12 mars 2008

Miltons dag

Idag kom Milton igen. Det va regnigt och tråkigt ute så vi var ute en stund och tränade, vilket gick bra. Sen gick vi till lägenheten och åt lite sen frukost. Gick tillbaka till dom andra hundarna och eftersom tikarna tycker att Milton är ganska jobbig och Milton ska träna på att sitta i bur, så fick han gå in där en stund. Något som han inte uppskattade, han kunde knappt sitta stilla i buren och gnällde.
När han fick komma ut sprang han bara efter Siiri, som blev sur. Han kunde inte sitta stilla för fem öre. Han började kissmarkera inne.
Gick ner i källaren och började klippa tassar och morrhår. Det gick ganska bra, men borsten tyckte han inte om.
Sen var det dags för ett litet bad av herrn. I duschen kunde han inte heller stå still, men ren blev han. Sen var det dags för nästa hemska sak...fönen. Efter ett tag kunde han stå stilla men det va inte lätt.
Hela dagen har han gått som i cirklar, han inte kunnat lägga sig ner förens nu, efter träning, klippning, bad, fön, borstning. Nu ligger han bara korta stunder dessutom, men bara för att det är kompostgaller mellan han och tjejerna.

Tjejerna har ju inte fått så mycket uppmärksamhet idag, lite lätt träning, sprungit på tomten och Hedvig fick lite rengöring av öron. Men det är ju som sagt inte så roligt väder ute.
Hoppas det blir bättre imorgon.
Ikväll ska Milton fortsätta klippas och trimmas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte alltid lätt att vara grabb, Milton alltså! ;)... Hehe så han är en riktig buse alltså... Tur att du är så grym med vovvarna då så du kan lära honom att sköta sig :).... Pyss /humlan