tisdag 11 mars 2008

Tisdag

Vädret här nere växlar ganska mycket, på dagen kan det vara varmt och sol för att till kvällen övergå till lite smått regn och mulet. Emellan åt blåser det också, men det beror väl på att det är nära havet.
Idag var det återigen Hedvig som fick komma ut först så vi gick bort till gräsplanen för att träna lite, men där var det massa barn, så vi gick längst bort och tränade lite sen gick vi vidare.
Tog bussen ner till Råå idag igen och gick ner till vattnet, tog lite kort eftersom jag glömde kameran igår. Tränade lite apportering och utställning.
Gick på "gågatan" och sen tog vi bussen tillbaka.

In med Hedvig och ut med Siiri och Penny, Hedvig blev inte så glad den här gången heller. Tog en lite kortare sväng med Siiri och Penny för igår blev Siiri lite anfådd, kan ha berott på vädret men om det finns små saker i magen så tar vi det lugnt istället.

När vi kom in var det dags för Hedvig att bada. Hon var mer medgörlig än Penny men det var väl ingen höjdare att duscha. Desto roligare var det att springa omkring i hela huset när det väl var klart...sen fick hon ju förstås en sväng med hårfönen också, men det gick bra.

Nu ska jag trimma Siiri.

Bilder från idag:




1 kommentar:

Anonym sa...

Fiina bilder! Framför allt den vid stranden på Hedvig, ser mysigt ut! Snart uställning för er :)

Pyss / Humlan