tisdag 13 januari 2009

Nytt år

Ja då var det ett nytt år.
Under dagarna som gått har det hänt mkt, kan inte berätta allt här. Skriver det som rör hundarna mest. Dom har gått långa promenader med både matte & husse (!). Vi har också tagit bilen till ett lämpligt ställe och tränat apportering. Det finns bilder men tyvärr har inte jag den kameran nu och dom finns inte inladdade i nån dator.
Det hände en lite läskig sak när vi var ute på promenad härom dan också. Vi brukar gå vid järvafältet och där finns det färister (smala stål eller trä "balkar" med mellanrum så inte korna ska kunna rymma. På sidan brukar det vara en slät övergång med grind som man kan gå på. Trolla är lite försiktigare och brukar gå runt en egen väg, så denna gång tog hon vägen via diket. Elvira däremot laddar 100% och tror att hon ska hoppa o flyga över (fågelhund ? ) problemet var att hon inte flög så långt utan landade mitt på och fick alla tassar imellan balkarna. Hon pep dessutom till och blev hängandes där. Mina första tankar var att hon hade brutit benet eller haft höften urled...hon är ju trots allt 9 år och har höftledsfel.
Så jag lyfte upp henne o då ville hon inte stå på benet, men efter en genomgång och lite stretching så gick hon vidare och efter 10 på promenaden skulle hon leka med Trolla igen. Som tur var så hände inget denna gång.
Sen har vi också vart o tränat lite på agilitybanor.

Idag tog vi en tur till Uppsala o köpte skor till Fredrik..
Trevligt med en liten roadtripp.

Ha det bra så länge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe kul att ni åkte till uppsala för att köpa skor hihi.. :P...

usch för de där med piiran som du sa i tele och skrivit här. Men tur att hon mår bra!!!

PUSS på dig Wasowski <3

Anonym sa...

Pira skroten då<3 tur attd et gick bra denna gång!!!
Härligt med träning:D Vi får träba tillsammans ngn dag med vilddjuren:P Jag har varit dålig på de där...
Hoppas allt e bra med dig! Vi får ringas snart! Pussar<3